Klasický projekt rizikového kapitálu

v jedné z nejziskovějších oblastí podnikání – globální mobilní aplikace na úrovni super aplikace (SuperApp)

Závěrečná fáze projektu

Od roku 2016 jsme prošli všemi fázemi startupu a překonali údolí smrti, kde končí 95% nových společností. Dnes jsme s naším projektem v poslední fázi a právě probíhají prodejní rozhovory s více zájemci o koupi našeho prvního dokončeného produktu, super aplikace Gem Space.

Produkt se 40 miliony uživatelů

Gem Space používá na platformě IOS, Android i v desktopové verzi již více než 40 milionů uživatelů po celém světě. Z naší super aplikace se postupně stává nejen messenger, sociální síť a VoIP telefon, ale také online tržiště služeb, banka, pojišťovna, FIAT i krypto peněženka, směnárna a mnoho dalšího.

Hodnota přes 1 miliardu USD

V roce 2022 dle pravidelného auditu naše společnost dosáhla dvacetinásobku své původní hodnoty. Status tzv. Jednorožce (Unicorn) byl opětovně potvrzen také oficiální nabídkou na koupi za více než miliardu USD, kterou jsme vzhledem k výrazně vyšší hodnotě naší společnosti nepřijali.

Veřejný investiční fond

V roce 2023 jsme založili veřejný investiční fond v jurisdikci státu Mauricius, který mimo jiné spadá pod dohled SEC (Komise pro cenné papíry USA). Nyní konečně mohou do naší společnosti oficiálně investovat také občané USA a Kanady, nově pak právnické osoby, kvalifikovaní a institucionální investoři, banky, pojišťovny, fondy…

Další projekty

Prodejem našeho prvního produktu, super aplikace Gem Space, nekončíme. Máme rozpracované projekty online tržišť Gem Market pro různé regiony, s horizontem prodeje v řádu nižších jednotek let. Účastníci našeho investičního fondu tak mají zajištěn přísun vysoce ziskových projektů pro své investiční záměry i do budoucna.

Můžete se stát fundriserem

Náš investiční fond vyrostl z crowdfundingové platformy. Máme více než 50 tisíc klientů a někteří z nich pomáhají získávat prostředky na vývoj našich produktů. Možnost být ambasadorem a fundriserem zůstává zachována i s naším novým statusem. Jsme první investiční fond na světě s doporučitelským systémem pro své klienty.

“Investování do úspěšných technologických společností je jeden z mála dostupných způsobů, jak své úspory ochránit a nadto ještě zhodnotit.”

Markéta Lattová

Investor projektu od roku 2017

Staňte se akcionářem
TreeD Investment Fund PCC

Přidejte se k padesáti tisícům klientů z devadesáti zemí světa.