Japanese TV reports on SkyWay

On November 15, 2018, correspondents of the Japanese TV company TV Tokyo Corporation visited SkyWay project designing organization and EcoTechnoPark. The visit by Japanese guests was preceded by their examination of SkyWay technology at InnoTrans 2018 trade fair that took place in September 2018. There, TV Tokyo representatives saw the flagship of SkyWay lineup ― a high-speed unibus capable of servicing passengers at speeds up to 500 km/h. The vehicle they saw impressed the journalists so much that they decided to learn more about the new technology and tell about it to their viewers.

 

 

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

SOURCE: http://rsw-systems.com/news/japan-tv-news
© http://rsw-systems.com/

TV news channel Al Arabiya reports on SkyWay solution for Dubai

AKTUALIZACE k 1.5.2019:

Dubaj oznámila výstavbu prvních 15 km tras SkyWay se 21 stanicemi mezi mrakodrapy – článek ZDE.

 


SkyWay continues to conquer the Pearl of the East – Dubai. In the informational space of the United Arab Emirates, they are increasingly talking about the possibilities of developing transport infrastructure based on SkyWay technology. On December 9, the TV news channel Al Arabiya released a report on the prospects for implementing innovative SkyWay solutions. The report tells that the integration of SkyWay transport into Dubai’s road network will allow to relieve the urban infrastructure, with a passenger traffic of 20 thousand people/h for the five-seat unibike and 50 thousand people/h for unicar.

“SkyWay transport, unlike other vehicles with the same capacity, uses 100 times less land area, and its energy efficiency is 5 times higher than that of electric cars, and 10 times higher for the entire infrastructure,” reports Al Arabiya.

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

 

SOURCE: http://rsw-systems.com/news/al-arabiya-skyway
© http://rsw-systems.com/

SAE: po Sarjahu bude SkyWay také v Dubaji, korunní princ sleduje proces implementace

AKTUALIZACE k 1.5.2019:

Dubaj oznámila výstavbu prvních 15 km tras SkyWay se 21 stanicemi mezi mrakodrapy – článek ZDE.

 


Šejk Hamdan Ibn Mohammed Al Maktoum, korunní princ, se seznámil s dopravní technologií společnosti SkyWay, informuje Khaleej Times s odkazem na státní agenturu Spojených arabských emirátů (http://www.mediaoffice.ae/en/media-center/news/4/12/2018/hamdanrtaproject.aspx). Stalo se tak během návštěvy korunního prince na Úřadu silnic a dopravy v Dubaji, kde mu přednášel ředitel oddělení Mattar Al Thayer o výhodách strunových technologií SkyWay.

 

 

Jak uvedl Mattar Al Thayer v publikaci na portálu Arabian Business (https://amp.arabianbusiness.com/amp/article_listing/aben/transport/409140-dubai-sky-pods-the-rtas-vision-of-transport-in-the-future), společnost SkyWay použije ve srovnání s obvyklými způsoby dopravy s podobnou šířkou pásma 100 krát méně místa. Dopravní moduly SkyWay jsou zároveň pětkrát účinnější než elektromobily a vyžadují desetkrát méně infrastruktury než tradiční systémy veřejné dopravy. Mezi modely prezentované významným hostům byly unibike a unicar.

Korunní princ sdílel své dojmy na Twitteru https://twitter.com/HamdanMohammed

Vývoj projektu SkyWay ve Spojených arabských emirátech pokračuje i v dalších regionech. V polovině listopadu, navštívil Technology and Innovation Park (SRTIP) v Sharjahu Sheikh Dr. Sultan bin Mohammed Al Qasimi, emír Sharjah a člen Nejvyšší rady Svazu Spojených arabských emirátů. Při setkání s členem správní rady Americké univerzity v Sharjahu Hamidem Jafarem a ředitelem Technology and Innovation Park (SRTIP) Hussainem Al Mahmoudi emír diskutoval problematiku veřejného a soukromého sektoru v oblasti vyspělých technologií, jakož i plány na již probíhající výstavbu inovačního parku.

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

Je třeba poznamenat, že jeden z účastníků setkání, Hussein Al Mahmoudi, měl předtím příležitost seznámit se s vývojem SkyWay během návštěvy EkoTechnoParku v rámci delegace ze Spojených arabských emirátů v červenci 2018. Podílel se rovněž na podpisu dokumentů o výstavbě inovačního centra SkyWay v Sharjah.

ZDROJ: http://rsw-systems.com/news/latest-news-from-uae?lang=en

 

Jak bude vypadat implementace technologie SkyWay v Dubaji?

 

 

 

 

Japonská TV Tokyo natáčela reportáž o SkyWay

Dne 15. listopadu 2018 navštívili korespondenti japonské televizní společnosti „TV Tokyo Corporation“ organizaci projektování projektu SkyWay. Návštěvu hostů předcházelo setkání s technologií SkyWay na výstavě InnoTrans 2018, která se konala v září roku 2018. Tam byli zpravodajové TV Tokyo mezi prvními, kteří ocenili vlajkovou loď modelové řady SkyWay – vysokorychlostní unibus schopný obsluhovat cestující rychlostí až 500 km / h.

Během návštěvy navštívili japonští korespondenti design Bureaus, experimentální výrobní závod a EcoTechnoPark, kde jim prokázala provozování dopravních a infrastrukturních komplexů SkyWay.

 

 

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

 

Spojené Arabské Emiráty staví SkyWay. První oficiální video ze stavby v SAE.

AKTUALIZACE k 1.5.2019:

Dubaj oznámila výstavbu prvních 15 km tras SkyWay se 21 stanicemi mezi mrakodrapy – článek ZDE.

 


Pospíchat v důležitých věcech nestojí za to. To je důvod, proč dlouho očekávané video ze SAE, které bylo natočeno na konci září 2018, ukazujeme až teď, když jsou doladěny všechny nuance a podepsány všechny dokumenty.

Příprava k výstavbě ve SAE začala již na jaře 2018. Přípravné práce zahrnovaly vytvoření nejsložitějšího komplexního projektu inovačního centra SkyWay v tropickém provedení, který bude zahrnovat tři estakády, nákladní a osobní kolejová vozidla a infrastrukturu druhé úrovni– stanice, depo, výhybky, inteligentní bezpečnostní systém, zásobování elektrickou energií a komunikace.

Souběžně probíhalo uzavíraní četných dohod a schvalování orgány místní vlády, uzavíraly se objednávky na stavební a montážní práce na zařízení a speciální konstrukce nejen v SAE, ale i v dalších zemích na několika kontinentech.

O velké stavbě SkyWay ve Spojených Arabských Emirátech pověděl v novém videu generální konstruktér Anatolij Yunický.

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

Startupové podíly dopravní technologie SkyWay můžete získat i bez peněz

SkyWay High-Speed Modul Anatoly YunitskijInženýr, vědec, vizionář… pan Anatolij Eduardovič Junitský již přes 40 let pracuje na projektu, který výrazně pomůže celému světu. Jeho projekt strunové dopravní technologie SkyWay řeší jak ekologický, tak i ekonomický aspekt dopravy. Je to první zásadní krok k přežití lidstva jako celku, a to hlavně díky odklonu od fosilních paliv, kterých se nyní v dopravě celosvětově spotřebovává 80% celkové produkce… Více informací o SkyWay včetně odkazu na technické parametry technologie najdete v článku ZDE.

 

 

Proč SkyWay zvolila Crowdfunding

 

I když máte báječný nápad, který má potenciál změnit k lepšímu život na celém světě, potřebujete na jeho převedení z rýsovacího prkna, plánů a vizí do skutečné reality v první řadě peníze.

Před lety, když nastal čas na realizaci strunové dopravy SkyWay, pan Junitský oslovil banky, aby profinancovaly stratup (počáteční fázi projektu). Banky tehdy ale díky vysokému riziku odmítly. Dalším logickým krokem tedy bylo oslovení velkých soukromých investorů. Ti ale za svoje peníze žádali většinový podíl ve společnosti, rozhodovací práva a její řízení. Představte si někoho, kdo nemá k projektu žádný vztah, kromě záměru na něm co nejvíce a rychle vydělat, jak rozhoduje o rozvoji společnosti…

Pan Junitský se rozhodl, že svoje „dítě“ ne(za)prodá a vydal se roku 2013 cestou lidového financování, neboli Crowdfundingu. Tento způsob je již po mnoho let využívaný těmi největšími a nejúspěšnějšími firmami naší historie pro financování svého rozjezdu. Dostat se ale ke startupovým podílům lukrativních firem typu Facebook, Google, Alibana, Boeing apod. je složité a pro drtivou většinu lidstva také díky často vysokým minimálním limitům vkladu (např. od 100.000 USD) naprosto nedostupné.

 

SkyWay jde cestou lidového financování, které je pro všechny

 

Na rozdíl od jiných firem umožňuje SkyWay zakoupení svých startupových podílů jednorázově již od 50 USD (cca 1.200 Kč), nejnižší splátkový program je pak na 10 měsíců po 25 USD… V důsledku této skutečnosti se zapojují lidé i z těch nejchudších zemí například v Africe, Asii i v Indii. Dnes již existují statisíce drobných spolumajitelů technologie SkyWay ve všech zemích na světě, a jsou vděční za tuto příležitost dříve dostupnou jen lidem na určité úrovni.

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

SkyWay umožňuje vydělat si na své podíly i bez vlastního vkladu

 

Pro mnoho lidí mohou být i tyto minimální částky stále nedosažitelné, případně by si rádi zakoupili více podílů, než jim v tuto chvíli umožňují jejich finanční možnosti. Společnost SkyWay si uvědomuje, jak velký potenciál může mít pro společnost a její rozvoj člověk, který si v současnosti nemůže její podíly zakoupit z vlastních peněz. Namísto placení drahých a neúčinných reklam, umožňuje SkyWay Capital získat každému registrovanému klientovi i bez vlastního vkladu bonus z nákupu jiného člověka, kterému projekt doporučí. Pokud se tomu divíte (protože to běžně firmy nedělají), tak nemusíte. Je logické, že člověk, který dostane takovou příležitost bude tím nejlepším ambasadorem a šiřitelem projektu a firmě se taková velkorysost rozhodně vyplatí.

 

Se SkyWay Capital můžete být úspěšní, i když nemáte obchodního ducha

 

Možná někoho potěšilo, že si může na svoje podíly vydělat prací pro SkyWay, ale pak si uvědomil, že není obchodník a neumí prodávat. Dobrá zpráva je, že ani to není třeba. Pokud vás technologie SkyWay a filozofie firmy nadchla, stačí o svém úhlu pohledu povědět ve svojí rodině, zmínit se před dobrými přáteli, nebo když zkrátka sama přijde ta pravá příležitost. Uvědomte si, že není potřeba nic prodávat. Stačí jen šířit povědomí o příležitosti na lepší život pro sebe, svoji rodinu i naši planetu. Věřte, že vám lidé za nějaký čas budou vděční, že jste si zprávy o SkyWay nenechali pro sebe.

Pokud jste se nikdy nesetkali se síťovým marketingem (více o něm v článku ZDE), možná netušíte, že u SkyWay Capital stačí přivést jediného klienta a můžete zažít dokonce i obchodní úspěch. Možná tento klient bude z nabízené příležitosti nadšený, zakoupí větší množství podílů a vy získáte zajímavé bonusy. Nebo přivede další klienty a ti pak ještě další… A vy získáte odměny za přivedení klientů, které ani neznáte. Proč? Protože bez vás a vašeho prvního kontaktu by tu nebyli a nepodpořili by rozjezd SkyWay. Svoje odměny si tedy rozhodně zasloužíte, odvedli jste pro firmu práci a díky vám může pokračovat ve svém rozvoji.

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

 

SHRNUTÍ: SkyWay přináší šanci na lepší život všem

 

  • Planetě, přírodě, životnímu prostředí, rostlinám, vodě, vzduchu, živočichům, lidstvu… díky snížení ekologického dopadu dopravy na život na Zemi

 

  • Spolumajitelům technologie díky zhodnocování jejich vkladu formou výnosů (dividend) po celý život i pro další generace jejich rodu, dokud své podíly neodprodají (po IPO)

 

  • Lidem bez vlastních prostředků umožňuje získat šanci na lepší finanční budoucnost díky možnosti zapojit se bez použití svých peněz a na startupové podíly si vydělat

 

 

Nepropásněte ani vy svoji příležitosts časem sice klesají rizika, ale také budoucí výnosy. Startupová fáze rozvoje společnosti SkyWay se blíží ke svému úspěšnému konci, nyní již začínají realizace jednotlivých adresných projektů za využití této technologie (jako například tento v Dubaji). Budete ji spoluvlastnit i vy?

 

A na závěr ještě důležitá poznámka: k úspěchu vás může přivést pouze dobrý lídr – není vůbec jedno, přes koho se do projektu zapojíte. Já jsem od roku 2016 u společnosti SkyWay Capital dosáhla pozice Expert, což znamená, že jsem dostatečně kompetentní přivést k úspěchu i vás :-)

Markéta

.
Kdo si myslel, že investování znamená dnes vložím, zítra jsem bohatý, je vedle, jak ta jedle. Investováním posíláme své vydělané peníze pracovat za sebe do projektu, kterému věříme, a trvá to léta, než vzniknou nějaké významnější hodnoty.

Proto razím heslo: INVESTUJ & ŽIJ

Zapomeň na to, žes někam něco vložil, nečekej jen na výnosy, teď už je to mimo tebe. Nikdy nedávej všechno na jedno místo, nesázej na jediného koně, diverzifikuj a nechej se inspirovat - doporučení na základě mých zkušeností najdeš ZDE. Neboj se, zkoušej nové věci, investuj a žij!

 


Máte zájem o spolupráci?

Zašlete mi své kontaktní údaje a já se vám brzy ozvu.

 

 

Startuje první fáze kapitalizace startupových podílů SkyWay: Zpětný odkup nebo reinvestice do tokenů SWT

Výstavba EKoTechnoParku, komplexní testy v něm vytvořených dopravních systémů a certifikace řady modelů vozidel potvrdily provozuschopnost strunové technologie SkyWay a efektivitu inženýrských řešení založených na jejích principech.

Dohody dosažené v současné etapě ukazují velkou poptávku po technologii. S přihlédnutím k jejímu ekologickému a sociálnímu potenciálu bude v příštích desetiletích neustále růst a poskytne příznivé podmínky pro exponenciální ovládnutí trhu s dopravními službami.

Skupina společností SkyWay uskutečnila průlom v dopravním odvětví a získala příležitost přejít do nové fáze vývoje, která vyžaduje jiný přístup k financování, stejně inovativní, jako je samotná technologie. Za účelem vytvoření globálního systému výroby “zelené” energie a ekologicky čistého dopravního a infrastrukturního komplexu, skupina společností TransNet rozhodla vypustit tokeny.

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

Tokeny SkyWay budou vypuštěny do volného oběhu současně se zprovozněním vlastní blockchain-platformy. Ta je určena k tomu, aby se stala základním systémem sběru dat, řízení a kalkulací v rámci vytvářející se globální energetické a dopravní sítě. Komplexní rozvoj sítě TransNet zabezpečí kapitalizaci tokenů a jejich majitelé budou moci získávat příjmy z projektů realizovaných pomocí strunové dopravy SkyWay.

Jako výraz vděčnosti společnost SkyWay v první fázi zavádění tokenů do oběhu nabízí exkluzivní příležitost jejich nákupu s maximálním diskontem svým prvním investorům, díky nimž bylo možné technologii přivést do současné etapy.

Výhoda, kterou investoři získají díky reinvestici podílů do tokenů, spočívá v možnosti získávat příjmy z projektů realizovaných pomocí technologie SkyWay, a nejen ze spoluvlastnictví technologie, a tím ve zvýšení ziskovosti počáteční investice bez dalších vkladů. Navíc po vypuštění tokenů do volného oběhu tyto mohou být ziskově prodávány na volném trhu, což je také kapitalizace investic do podílů.

Příležitost prodat své podíly za peníze je poskytnuta prvním 5 000 investorům, kteří se od roku 2013 připojili k projektu SkyWay. Skupina společností vyjadřuje vděčnost těmto lidem, kteří technologii podpořili již na počátku jejího vývoje, kdy ještě neexistoval EkoTechnoPark, žádné konstrukční kanceláře, žádná výroba, žádné dopravní komplexy. Tehdy jim byl nabídnut diskont ve výši až 1:3500. Nyní lze z této investice získat příjmy až 35-krát převyšující kapitál investovaný do technologie.

Abychom objasnili mechanismus, podle něhož akce funguje, odpovíme na několik základních otázek:

 

Co jsou tokeny SkyWay?

 

Jedná se o moderní investiční nástroj založený na technologii blockchainu. Projekt je prostřednictvím prodeje tokenů schopen zajistit své financování a lidé, kteří vystupují prostřednictvím nákupu tokenů jako investoři, mohou své investiční portfolio doplnit o další perspektivní aktivum. Existuje mnoho příkladů, jak se tokeny prodávané za zvýhodněné ceny v průběhu času mnohonásobně zhodnotily.

 

Kdo může vyměnit podíly za tokeny? A kdo může prodat podíly za peníze?

 

Možnost výměny podílů za tokeny SkyWay je poskytována prvním 50 000 investorům. Na druhou stranu prodej podílů bude k dispozici pouze pro 5 000 prvních investorů SkyWay – takto skupina společností vyjadřuje vděčnost těm, kteří tuto technologii podpořili již na počátku svého vývoje.

 

Jaký smysl má měnit podíly na tokeny?

 

Je to příležitost získat k používání nový investiční nástroj. Tokeny SkyWay časem budou obchodovány na volném trhu a jejich hodnota společně s úspěchy společnosti poroste.

 

Jaká jsou omezení pro výměnu a prodej podílů?

 

Prvních 50 000 investorů bude mít možnost vyměnit množství 100 000 podílů na tokeny nebo odmítnout se akce účastnit. Prvních 5000 investorů bude mít navíc možnost prodat 100 000 podílů za peníze. Je důležité poznamenat, že v případě odmítnutí účasti na akci nebude investor moci změnit své rozhodnutí.

 

Jak dlouho bude akce trvat?

 

Nabídka bude platná po dobu jednoho měsíce od okamžiku jejího oznámení.

 

Použití tohoto materiálu z internetových stránek skupiny společností SkyWay v internetovém prostoru je povoleno pouze s povinným umístěním odkazu na zdroj publikace: http://rsw-systems.com/news/sw-reinvest?lang=cs

 

© http://rsw-systems.com/

Přeložil: Ing. Zbyněk Domanský

 

Technology.org: AN EASTERN EUROPEAN COMPANY IS ABOUT TO LAUNCH A MAJOR TRANSPORT PROJECT IN THE UAE

“Not so long ago, a company from Belarus announced that it would develop a new transport technology in the UAE. SkyWay Technologies Co. is engaged in the creation of a fundamentally new mode of transport based on the use of rail electric vehicles and elevated overpasses of a special design. The development center of the Company is located in Belarus where there is also a proving ground on which engineering solutions of the new transport are tested”, The Technology Org website writes on his page. The portal publishes information about various science and technology topics.

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

https://www.technology.org/2018/10/25/newcomer-at-the-arab-market-an-eastern-european-company-is-about-to-launch-a-major-transport-project-in-the-uae


 

The Technology Org journalist reports that that construction of SkyWay had begun in Spring this year in the UAE, where two plots of land have been allocated for the project, according of the founder of SkyWay Technologies Co. Anatoly Yunitskiy, “The first section will be the innovation center. These are not test tracks, it is the SkyWay innovation center, where there are certification and demonstration sections applicable to the Emirates’ climatic zone, which is tropics. And we will also have a production facility there.” The article also refers to the October interview with Anatoly Yunitsky “Heading East”.

 

 

SOURCE: http://rsw-systems.com/news/technology-org=about-skyway

© http://rsw-systems.com/

 

Sputniknews.com: Zapomeňte na auta, přichází technologie SkyWay (VIDEO)

SkyWay, nový způsob dopravy vznikající pod vedením konstruktéra Anatolie Junického, může kardinálně změnit vzhled našich měst, chápání dopravy i úroveň ekologie. Hyperloop je daleko od reality ve srovnání s technologií SkyWay, řekl Sputniku Jevgenij Petrov, ředitel tiskového oddělení společnosti Strunnye těchnologii, která vyvíjí program.

Sky Way je nový dopravní systém probíhající v klasické atmosféře, kde dopravní prostředky nevstupují do kontaktu se zemí, nýbrž se pohybují po speciálních drahách umístěných na nosných konstrukcích.

 

 

V Česku je o vás velmi málo slyšet. Když jsem se s vámi seznámil, byl jsem šokován tím, že vyvíjíte technologii, která se má reálně stát konkurentem technologie Elona Muska Hyperloop a má obrovský potenciál. Ředitel vaší společnosti a hlavní konstruktér Anatolij Eduardovič Junickij prohlásil, že v minulosti také pracoval na dopravní kapsli ve vakuové trubce. Tento projekt ale později opustil, jelikož prakticky to není reálné. I když bude Hyperloop realizován tak, jak je plánován, tak doprava tímto způsobem bude spojená s velkými riziky pro cestující. Proč si myslíte, že o Hyperloopu je tolik slyšet, zatímco o vás s vaší technologií, která vypadá o mnoho realističtěji, není slyšet téměř vůbec?

Petrov: Předpokládám, že se zde bude jednat o velké množství příčin. Hlavní ale bude to, že za Hyperloopem stojí osobnost Elona Muska, který je velký miláček veřejnosti a v dnešní době je považován za jistého technologického proroka.

Dokonce i ve svých reklamních kampaních ty společnosti, které pracují na technologii Hyperloop, poukazují na Muska v následujícím smyslu — pokud Elon Musk vytvořil Paypal, pokud vytvořil Teslu a SpaceX, tak Hyperloop také vznikne, protože za ním stojí Elon Musk!

Je ale potřeba říci, že samotná myšlenka rychlostní dopravy ve vakuové trubce není nová, pochází z 19. století. Elon Musk o ní jen začal mluvit, navrhl projekt a následně se stáhl a pracoval hlavně na Tesle, projektu Solar City a projektu Space Way. Nehledě na to se ale Hyperloop asociuje s ním a jelikož je Musk super star, tak i projekt Hyperloop na sebe rovněž strhává pozornost.

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

Hyperloop tedy považujete za víceméně marketingovou show, která dříve či později bude ukončena? Nebo se tuhle myšlenku Muskovi podaří dotáhnout do konce?

My si myslíme, že to nejdůležitější v projektu Hyperloop k dnešnímu dni je to, že o něj je zájem. Okolo něho se zorganizovala skupina lidí, jež provádí práce na vytvoření tohoto druhu transportu. Mají jisté úspěchy i ve vývoji magneticko-levitačních systémů, i ve vytváření prostředí s řídkou atmosférou, i co se tyče vědy (research and development) je to konstruktivní projekt. Ohledně jeho realizace v nejbližší době si myslíme, že jen stěží bude uskutečněn, jelikož mnoho otázek zůstává k dnešnímu dni nevyřešených. To, co vývojářské společnosti prezentují, je daleko, velmi daleko od možnosti praktického použití.

 


 

 

Anatolij Junickij hovoří o tom, že u Hyperloopu existují velká rizika pro bezpečnost pasažérů hlavně ve věci dehermetizace kabiny, kdy všichni pasažéři mohou zemřít během několika vteřin. Pokud je tak prosté ukázat na obrovské nebezpečí tohoto druhu transportu, kdy není potřeba být špičkovým inženýrem, aby bylo možné to vše pochopit, proč se o tom nemluví?

Já zde nemůžu souhlasit s tím, že se o tom mluví. O tom se mluví, pouze proud pozitivních informací je mnohem větší. Dále hraje vývojářům Hyperloop na ruku to, že oni neukazují prakticky žádná reálná technologická řešení, ale říkají, že „teoreticky budeme moci s největší pravděpodobností dosáhnout rychlosti 1000 kilometrů za hodinu ve vakuu a to bude technologická bomba“. Nehledě na to, že ty projekty, které prezentovali, byly krátké. Jednalo se o několik kilometrů, kde takové rychlosti nedosáhnete. A ani to není potřeba na tyto vzdálenosti.

Nedávno jste provedli Ekofest, kde bylo mnoho návštěvníků. Jaký mají lidé vztah k vaší nové technologii? Bojí se, mají z ní radost?

My jsme mezi návštěvníky Ekofestu provedli průzkum. V systému pěti bodů, kdy 1 je nejméně a 5 je nejvíce, tak celkové hodnocení z testových jízd bylo 4,9 — to je prakticky maximum. Hodnocení úrovně bezpečnosti bylo 4,86. Úroveň komfortu v závislosti na modelu dopravního prostředku od 4,64 do 4,9. Hodnocení, které provedli návštěvníci Ekofestu se tedy blíží k maximálnímu možnému hodnocení.

Jedna z otázek rovněž byla, zdali jsou lidé připraveni používat tento transport, kde lidé celkově také odpovídali kladně.

Podařilo se vám již uzavřít nějaké konkrétní smlouvy na realizaci vaší dopravní technologie? Na vaší stránce je možné se dočíst, že jednáte s Jekatěrinburgem, měli jste hosty z SAE…

Zde příliš informace nesdělujeme, protože se jedná o obchodní tajemství. Na dopravním trhu existuje velká konkurence. Proto můžeme hovořit jen o projektech po faktu. K dnešnímu dni můžeme říci, že existuje jistý počet předzakázek, jak na území bývalého SSSR, tak i na Blízkém východě, kde v nejbližší době plánujeme ukázat varianty našich dopravních systémů, které budou přizpůsobeny ke klimatickým podmínkám regionu.Například ve Spojených arabských emirátech jsme na jednání prezentovali naše výpočty, co se týče srovnání naší technologie s Hyperloopem. Hyperloop nabízel svoji variantu dopravní infrastruktury na trase Abú Zabí — Dubaj. Podle našich výpočtů při rychlosti 500 kilometrů za hodinu (rychlost vysokorychlostního SkyWay — red.) budou moci lidé dojet rychleji v transportním prostředku, který se pohybuje v normální atmosféře, když vezmeme ohled na čas, jenž bude potřeba pro hermetizaci a dehermetizaci v technologii Hyperloop.

Pokud budeme hovořit o vysokorychlostním SkyWay, který je dnes nejblíže k realizaci, tak my nevidíme v Hyperloopu konkurenci. Naše technologie by mohly jedna druhou doplňovat. Hyperloop a podobné technologie mají smysl jen na skutečně velké vzdálenosti.

 

ZDROJ: https://cz.sputniknews.com/nazory/201810208291947-skyway-hyperloop-technologie-vyvoj-musk/

 

 

Japanese TV about SkyWay

Fast trains, safe cars, high technology. Japan is traditionally considered one of the most progressive countries with well-developed high-tech industries. One of them is transport, and Japanese companies are leaders among the world. It’s not surprising that this country is interested in news of transport, especially high-tech. Japanese correspondents visited the exhibition InnoTrans-2018 and prepared a story about new products. SkyWay high-speed transport module is one of them.

 


Chcete se stát spoluvlastníkem SkyWay? V případě zájmu si můžete založit účet zde:
Not yet involved in this life changing opportunity? Become a shareholder of the SkyWay technology here:

» REGISTRACE U SKYWAY CAPITAL «


 

Yugata satellite report about InnoTrans-2018 and high-speed unibus:

 

 

SOURCE: http://www.yunitskiy.com/news/2018/news20181016_en.htm